FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

valódi név:
felhasználónév:
e-mail:
jelszó:
jelszó újra:
FELIRATKOZOM     Köszönöm, nem kérem!

Pribojszki Matyi az Origo.hu-n

Aktualitások



Teljesen olyan volt, mint a hatvanas években Bakelitlemezeket gyűjtött, aztán a nyolcvanas években megvette az első szájharmonikáját. Autodidakta módon megtanult szájharmonikázni, majd Németországban, egy világversenyen a legmagasabb szintű minősítést kapta. Aztán már őt hívták a világversenyekre zsűrizni. Pribojszki Mátyás zenekarának óriási sikerei vannak külföldön. A fájdalma viszont az, hogy Magyarországon nem sugározza a közrádió azokat a dalokat, amelyek nem a nagy tömegeket vonzó, populáris stílust képviselik. Azt mondta: itthon ezért nem ismerik annyira sokan az ő bluesdalaikat.

Világsztárok lépnek fel a Pribojszki Mátyás Band június 8-i koncertjén a Kobuci Kertben. A zenekar ötödik nagylemezének bemutatókoncertje lesz ez. Kik lesznek a vendégek?

Igen, ez sorban az ötödik nagylemezünk, hónapok óta ezen dolgoztunk, és erre a koncertre készültünk. Olyan vendégek lépnek fel a koncerten, akiket általában szinte lehetetlen elhozni Magyarországra, mert folyamatosan turnéznak. Most viszont szerencsém volt, hogy éppen Európában vannak, így igent mondott a felkérésünkre Andy J. Forest, aki New Orleansból jön, csak éppen egy olasz koncertturnén lép fel, így a mi koncertünkre is át tud ugrani. Fellép Raphael Wressing Hammond-orgonista, de itt lesz Ripoff Raskolnikov gitáros barátom, Little G. Weevil és Nemes Zoltán, valamint további zenészbarátaink.

A nagylemez címe: My stories. Milyen történeteket mond el a dalokban? 

A teljes cikket itt olvashatjátok:

http://www.origo.hu/kultura/20160603-pribojszki.html


forrás: origo.hu
Csabai Csípős Blues Club Feliratkozom hírlevélre

Támogatók

Nádas Söröző
Békéscsaba Megyei Jogú Város
Hangfoglaló
Nemzeti Kulturális Alap
Nemzeti Együttműködési Alap
Miniszterelnökség
Bethlen Gábor Alapkezelő ZRt.
Mi Rádiónk
Békési kolbász
Lőkösházi kenyér
Tóth Produkció