FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

valódi név:
felhasználónév:
e-mail:
jelszó:
jelszó újra:
FELIRATKOZOM     Köszönöm, nem kérem!

A Csabai Csípős Blues Club őszi programja

Aktualitások



THE BLUESBERRY BAND - A.G. WEINBERGER (Ro) - HAZAI PÁLYA! - ILLYÉS JOCI - Akusztik - KOVÁCS TAMÁS TRIO - BB ANGEL TRIO - TÓTH BAGI CSABA & BALKAN UNION - KARMAPIRIN - BORSODI BLUES COLLECTIVE

2016. szeptember 30.
THE BLUESBERRY BAND
A Balaton-felvidék és egyben Magyarország legszínvonalasabb party blues zenekarától már megszokhattuk a magas fordulatszámú, szórakoztató koncerteket, a parádés hangszereléseket, a felhőtlen jókedvet, miért lenne ez másképp ezen az estén, a nyitó bulin? Ezúttal a táncosabb cipődet se' hagyd otthon, gyere és érezd jól magad, felejtsd el a hétköznapok búját, bánatát... csak hallgasd a ZENÉT.

2016. október 7.
A.G. WEINBERGER (Ro)
A.G. Weinberger Románia legfigyelemreméltóbb blueszenésze. Egy igazi Blues - man, egy kalandor, aki, miután bebarangolta Európát, átszelve az óceánt, az Egyesült Államokban készített lemezt.  Az intuitív, különös személyiség így vall magáról:
„Gitáros vagyok, aki zsidónak született, magyarul nőtt fel, románul élt és angolul dolgozik, szeret és remél. Számos kultúra örökségének vagyok a hordozója, amely a zenémre is kihat.” 
Weinberger Attila már nagyon várja első békéscsabai fellépését, mindannyiunknak ott a helye ezen a koncerten! Kísér a Borsodi Blues Collective (Pfeff Márton - bass, Binder Norbert - keyboard, Borsodi László - gitár, Km: Tímár Tomi - dobok)

2016. október 21.
HAZAI PÁLYA!
21.00: ILLYÉS JOCI - Akusztik
22.00: KOVÁCS TAMÁS TRIO
Klubunk egyik fő feladata mindig is  a fiatal tehetségek felkutatása volt. Láthattunk már egészen kis gyerekből érett zenésszé cseperedett fiatal felnőttet, de sok-sok ígéretes kezdő zenekart is, amelyek komoly zenei produkcióvá nőtték ki magukat.  Illyés Joci közülük való, korábban már zenekarával is bemutatkozott, ezúttal szólóban lép fel. Az est második felében a kiváló gyulai jazz gitáros, Kovács Tamás és barátai kalauzolnak el minket a jazz, a fusion, a bossa, a swing és még ki tudja hány műfajt érintve  az igényes hangszeres zene világába.

2016. november 4.
BB ANGEL TRIO (Benkő Zsolt, Borbély Tamás, Kelemen Angelika)
A dunaújvárosi születésű jazz énekesnő, Kelemen Angelika a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett. Többek között a Budapest Ragtime Band, a Frenk és a TEA zenekarokban játszott, alapítója a Kelemen Angelika Jazz Quartettnek.
Ezen az estén klubunk tiszteletbeli tagjával, a blues gitáros Benkő Zsolttal és a basszusgitáros/gitáros Borbély Tamással ad egy különleges, intim hangulatú jazz, blues, és gospel dalokkal átszőtt koncertet.

2016. november 18.
TÓTH BAGI CSABA & BALKAN UNION
Tóth Bagi Csaba, a vajdasági származású, szegedi gitáros, egészen kisgyerekként azzal "sokkolta" a hazai közönséget - és a szakmát is -, hogy Gary Moore adaptációkat adott elő zenekarával megdöbbentő érettséggel. Azóta sok év telt el, Csaba olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Mike Stern, Trilok Gurtu, Dave Weckl, Ernie Adams (Sting) vagy Al Di Meola, utóbbi technikusaként - szó szerint - az egész világot bejárta. Zenekarával a Balkan Unionnal a blues és rokon műfajait érintve (jazz, fusion) visszanyúl a saját gyökereihez, és a balkán népzene motívumaival gazdagítja azt. Mindezek mellett Csaba játéka megmaradt olyannak, amilyen volt: a műfaj legszebb hagyományait ápoló ős, mocsár bluesnak.
Különleges vendég: Jasna Jovicevic-saxofon!  Billentyűs hangszereken a hazai Jazz egyik ikonja: Nagy János!  bass: Frey György,  Dobok:Kertész Ákos,  gitár, ének: Tóth Bagi Csaba

2016. december 2.
KARMAPIRIN
Rock, Rock, Rock!!!!!
A kereskedelmi televíziók tehetségkutató műsoraiban sok szépreményű énekes-jelölttel lehet találkozni, néhány hónapig valóban tőlük hangos a világ. Olyannal azonban ritkán, akik kilépve a "reflektorfényből" zenekart alapítanak, és élőben koncertezve, bejárva az összes kis klubot, várost, falvat és fesztivált csak játszanak és játszanak... Szakos Andrea ilyen énekesnő, igazi meglepetésként egy elképesztően dögös rockzenekarral érkezik klubunkba.  ...Na jó, eláruljuk, más miatt is közel áll szívünkhöz a Karmapirin: a banda másik alapköve, a jónéhány Elefántos gitárpárbaj korábbi résztvevője, Magyarország egyik legkiemelkedőbb és legvirtuózabb gitárosa: a mátészalkai Király István.

2016. december 16.
BORSODI BLUES COLLECTIVE
10 éves jubileumi koncert meglepetés vendégekkel.
A zenekar éppen tíz éve, 2006-ban adta első koncertjét az Elefántban Borsodi Blue néven. 2010-től 2015-ig trióban, majd 2015. novemberétől Borsodi Blues Collective néven új lendületben folytatták tovább.
Ilyen formán a zenekar a 10. születésnapját ünnepli, de az, hogy ezen az estén kik lesznek a vendégeik, legyen meglepetés, derüljön ki decemberben!

Csabai Csípős Blues Club Feliratkozom hírlevélre

Támogatók

Nádas Söröző
Békéscsaba Megyei Jogú Város
Hangfoglaló
Nemzeti Kulturális Alap
Nemzeti Együttműködési Alap
Miniszterelnökség
Bethlen Gábor Alapkezelő ZRt.
Mi Rádiónk
Békési kolbász
Lőkösházi kenyér
Tóth Produkció